Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

Što sve trebate znati prije kupnje pozivnica za vjenčanje

Uz mnoštvo stvari koje kupujete na svakodnevnoj bazi, vjerojatno imate iskustva sa odabirom proizvoda koje ste već kupovali - poput odjeće, cipela, hrane, itd. Kod takvih stvari već unaprijed imate ideju o tome što vam se sviđa i što možete očekivati, zar ne? 

pozivnice-za-vjencanje

No, što se pozivnica za vjenčanje tiče vrlo je vjerojatno da je ovo prvi put da o tome razmišljate pa vam donosimo nekoliko savjeta koji bi vam mogli olakšati ovaj proces:

  1. Odredite svoj budžet

Kao i na sve stvari za vjenčanje, na vaše pozivnice možete potrošiti malo ili jako puno. Cijene pozivnica za vjenčanje kreću se od nekoliko do više od trideset kuna za neke posebnije modele, ručno izrađene pozivnice ili one na posebnim materijalima ili završnom obradom. Također, cijena ovisi i o samoj količini naručenih pozivnica te su one u pravilu nešto povoljnije za veće količine.

pozivnice-za-vjenčanje

  1. Ostavite si dovoljno vremena

Imajte na umu da će za dizajn i izradu vaših pozivnica za vjenčanje trebati neko vrijeme. Pogotovo ako ste se odlučili za dizajn po želji. Čak i sa 'spremnim' materijalima morate ostaviti dizajnerima dovoljno vremena za grafičku pripremu, slanje i odobrenje prijedloga, a morate također i računati na vrijeme potrebno za ispis i isporuku vaših pozivnica. Ova posljednja faza može trajati između 10 dana i 10 tjedana, ovisno o odabranim materijalima, dobavljačima i vrsti dorade. 

pozivnica-za-vjencanje

  1. Neka vam tekst pregleda neka osoba od povjerenja

Vaši će dizajneri učiniti sve što mogu kako bi osigurali da vaše pozivnice budu bez pogrešaka, ali kada je riječ o tome, u konačnici je vaša odgovornost da date odobrenje za njihovo tiskanje. Uz najbolje moguće namjere, svima se može potkrasti poneki tipfeler. Zato biste trebali zamoliti neku neutralnu osobu koja vješto barata gramatikom i pravopisom da provjeri napisano.

pozivnica-za-vjencanje-HIAWeddings

  1. Naručite više nego što mislite da će vam trebati

Odredite koliko pozivnica mislite da će vam trebati, a zatim tom broju dodajte još 10-ak pozivnica. To bi trebalo biti dosta za sve neočekivane (ili zaboravljene!) last minute goste. Ali što je još važnije, ako rukom pišete imena svojih gostiju, imati ćete i par komada za možebitne pogreške - a vjerujte nam, biti će ih!

Također, većina tvrtki koje izrađuju pozivnice ima i minimalnu količinu za narudžbu pa ne želite da vam se dogodi da morate naručiti 25 komada radi dvije-tri koje vam fale. 

I nemojte zaboraviti - parovima i obiteljima uglavnom treba samo jedna pozivnica.

HIAWeddings-pozivnice-za-vjenčanje

Ako ste tek krenuli s potragom savršenih pozivnica za početak vaše bajke - ne trebate tražiti dalje! Vaše ćemo želje pretvoriti u stvarnost!

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now