Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

Kreativni reveri za vjenčanje kao uspomena na vaš posebni dan

Bliži vam se datum vjenčanja? Niste sigurni trebate li imati revere za goste?

Neki smatraju da su oni nepotreban trošak dok su drugima neizostavan dio vjenčanja u kojem vide lijepe uspomene koje će rado držati i nositi i dalje. 

Reveri za vjenčanje povezuju svatove u jednu cjelinu i daju im pripadnost vjenčanju. Obično nose boju vjenčanja, a mogu se izraditi od živog ili umjetnog cvijeća, satenskih vrpci, ukrasa od plexiglasa i slično.

U nastavku vam donosimo nekoliko ne baš klasičnih ideja za revere te smo sigurni da ćete među njima pronaći baš one koji će upotpuniti vaše vjenčanje.

Reveri narukvice

narukvice-reveri-za-vjencanje

Nosiva narukvica uvijek će biti divna uspomena na vaš poseban dan. Ovi tipično ženski reveri za vjenčanje mogu imati trakice od eko kože, satenskog konca ili satenske trake, a pleksi privjesak može biti u raznim oblicima - s gravurom ili bez nje. 

Reveri na štipalici

reveri-za-vjencanje

Ovakvi su reveri najčešće, ali ne i uvijek, muška varijanta revera narukvice. Mogu imati decentnu mašnicu od eko kože s ukrasom od pleksiglasa ili pak raskošnu satensku mašnu - izbor je na vama!

Malo drugačija mašna

kitice-za-vjencanje

Nešto modernija varijanta ovog klasika među kiticama za vjenčanje može se postići dodavanjem ukrasa od pleksiglasa na mašnu te trakice koja bi ju pretvorila u narukvicu, odnosno kopče za mušku varijantu. Također, ovakvi se reveri mogu dodatno personalizirati ako se na ukras napišu imena mladenaca ili njihovi inicijali. 

Bedževi ili značke

kitice-za-vjenčanje

Ovi decentni reveri oduševit će svakog vašeg gosta, a može ih se personalizirati dizajnom vaše pozivnice ili bilo kojim drugim vizualom po vašoj želji. Ovakve će kitice biti preslatki podsjetnik na vaš poseban dan.

Nadamo se da smo vam pomogli s odabirom revera za vaše vjenčanje, a ako želite - uvijek ih možete izraditi sami.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now