Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

4 super ideje za zahvalnice za krštenje

Većina obitelji sakrament krštenja slavi uz zabavu, a pažnja koju uložite u detalje pobrinut će se za to da vaša zabava bude najposebnija, kako za vas i vašeg mališana, tako i za vaše goste.

Ovu posebnu prigodu upotpunit će cvjetni aranžmani na stolovima, baby ukrasi za torte, prigodni ubrusi, baloni i ostale dekoracije u prostoru.

Osim samih ukrasa, jedan od važnijih detalja je i uspomena na krštenje kao znak zahvalnosti gostima koji su vam pomogli uljepšati ovaj poseban dan. U današnje je vrijeme izbor zahvalnica za krštenje vrlo širok - od klasičnih zahvalnica sa slikom djeteta do sukulenata u personaliziranim omotima.

zahvalnice-za-krstenje-hia-weddings

Zahvalnice za manja krštenja

Uspomene na krštenje također variraju ovisno o veličini i mjestu održavanja. Roditelji se češće odlučuju na poklanjanje zahvalnica koje su sami napravili kada organiziraju manja i intimnija slavlja. Ako inače volite diy projekte možete sami napraviti okvir s natpisom po želji i fotografijom djeteta, a ako svoje vrijeme želite radije utrošiti na nešto drugo, a isto želite da vaši gosti imaju neku sitnicu za uspomenu, možete dati izraditi simpatične personalizirane magnete za krštenje.

personalizirani-magneti-za-krštenje-hia-weddings

Sukulenti zahvalnice

Ako ne želite gostima pokloniti zahvalnicu koja bi mogla samo skupljati prašinu ili završiti u smeću, sukulenti su idealan izbor za vas. Ove slatke biljke vole svi! Potrebno im je samo nekoliko osnovnih stvari: malo svjetla i vode te puno ljubavi. Bez obzira na vrstu sukulenta, poklanjanje ovih otpornih biljki dragim vam osobama slatka je uspomena na krštenje i odraz vašeg trajnog prijateljstva i ljubavi.

sukulenti-zahvalnice-za-krštenje-hia-weddings

Mirisne svijeće 

Ako ste u potrazi za nježnim zahvalnicama za krštenje koje na jedinstven način odražavaju ovaj poseban dan i koje se na kraju neće baciti, stavite mirisne svijeće na vrh svog popisa. Mirisne svijeće se mogu lako personalizirati, a što je najbolje od svega, prekrasno mirišu - što znači da će se sigurno koristiti i nakon proslave krštenja.

mirisne-svijeće-zahvalnice-za-vjenčanje-hia-weddings

Bez obzira na odabir zahvalnice za krštenje, sigurni smo da će svaki vaš gost znati cijeniti ovu lijepu gestu!

Starije objave
Novije objave
Zatvori (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Pretraži

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.
Naruči