Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

Pozivnice, zahvalnice, reveri i ostale dekoracije za vjenčanje bitni su detalji koji čine razliku

Vjenčane pozivnice, zahvalnice, reveri, brojevi za stolove i raspored sjedenja bitan su dio dekoracije vašeg vjenčanja, ali njihova količina i rok isporuke nisu jedina stvar o kojoj trebate voditi računa pri njihovom odabiru. 

Prekrasna pozivnica za vjenčanje daje osobnost ovom posebnom događaju - ništa se ne može mjeriti s tim kad primite lijepu pozivnicu na vjenčanu proslavu dragih vam ljudi. U trenu kad je uručite ona će podići uzbuđenje oko samog događaja i odati njegovu temu i stil.

Upravo će odabir te pozivnice voditi glavnu riječ što se tiče dizajna popratnih materijala poput zahvalnica, kutija za koverte, revera i sl.

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje

Zahvalnice za vjenčanje

Zahvalnice su dobar način da svojim gostima poklonite uspomenu na vaše vjenčanje i iskažete svoju zahvalnost što su s vama podijelili ovaj poseban dan. To možete učiniti personaliziranim zahvalnicama za umetanje fotografija čiji je dizajn usklađen s pozivnicama za vjenčanje ili se možete odlučiti za neke malo neobičnije poklone za goste kao što su:

  • sukulenti
  • mirisni sapuni
  • bočice s ginom ili začinima za gin
  • epruvete
  • sjemenke cvijeća
  • čokoladice

Pri odabiru zahvalnica u obzir trebate uzeti neke bitne čimbenike poput godišnjeg doba i mjesta održavanja vašeg slavlja. Iz tog razloga čokoladice neće biti dobar izbor za ljetno vjenčanje, a u slučaju da imate puno gostiju koji će doputovati izdaleka izbjegavajte zahvalnice u staklenoj ambalaži.

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje-1

Reveri

Oko ovog vjenčanog detalja mišljenja su podijeljena - za neke su oni nepotreban trošak dok su drugima nezaobilazan dio vjenčanog slavlja u kojem vide drage uspomene koje će rado zadržati i kada prođe ovaj poseban dan.

Narukvice su definitivno jedan od onih revera koje će ženski dio vaših gostiju rado nositi i nakon vašeg vjenčanja. Odabirom trakice u boji vaših pozivnica ove ćete praktične revere lako uklopiti u temu vašeg vjenčanja. Muška varijanta revera narukvica obično su reveri na štipalici koji imaju mašnicu iste boje i materijala kao trakica narukvice.

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje-3

Kutija za kuverte

Često se na vjenčanjima zna dogoditi da gosti ne znaju kome i kad bi dali svoj vjenčani poklon, a da mladenci ne znaju gdje bi ih sve pohranili. Ukrasne kutije za kuverte odlično su rješenje za pohranjivanje čestitki prilikom darivanja mladenaca na vjenčanju. 

Dizajn kutije moguće je u potpunosti personalizirati imenima mladenaca i dizajnom u temi vjenčanja koji prati pozivnice, zahvalnice i ostale dekoracije. No, ono što ove personalizirane kutije čini još boljim je što ih kasnije možete iskoristiti za čuvanje dragih uspomena i sitnica s vašeg vjenčanja. 

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje-4

Raspored sjedenja

Nakon što ste odredili temu vjenčanja, gostima uručili pozivnice, naručili zahvalnice, vrijeme je da obratite pažnju na izradu rasporeda sjedenja gostiju na svadbi. Raspored sjedenja vam treba iz, prije svega, očitih praktičnih razloga. Njime ćete osigurati da svaki uzvanik na vjenčanom slavlju ima svoje mjesto te će se zaobići borba oko “boljih stolova”. Naravno, raspored sjedenja ćete dati izraditi tek nakon što vam gosti potvrde svoj dolazak na vjenčanje - obično je to mjesec dana ranije.

Raspored sjedenja zapravo je nešto više od običnog rasporeda gdje tko sjedi. Osim svoje funkcionalne uloge, on je mali uvod u ovu posebnu večer i trebao bi biti usklađen sa cjelokupnom temom i dizajnom vjenčanja. Svoj raspored sjedenja možete dati izraditi u klasičnoj varijanti, kao B2 plakat, ali ga možete učiniti i nešto posebnijim koristeći okvir za slike sa štipalicama na koji ćete vješati kartice s brojevima stolova i pripadajućim im gostima. 

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje

Brojevi za stolove i jelovnici

Nakon što napravite raspored sjedenja trebat ćete dati izraditi i brojeve za stolove kako biste ih adekvatno označili.

Lijepo dizajnirani brojevi za stolove i jelovnici su detalji koji će vaš poseban dan učiniti još malo ljepšim. Baš kao i vaše pozivnice, moguće ih je izraditi od običnog mat bijelog papira ili raznih specijalnih papira s efektom po vašoj želji.

Pozivnice-za-vjencanje-zahvalnice-reveri-dekoracije za vjencanje-5

HIA Weddings je nezaobilazno mjesto kod organizacije vašeg vjenčanja. Od pozivnica i zahvalnica za vjenčanje do revera i ostalih dekoracija - kod nas ćete pronaći baš sve! 

Svaki naš dizajn moguće je dodatno personalizirati, a možemo izraditi i potpuno novi dizajn prema vašim željama! Obratite nam se s povjerenjem!

Starije objave
Novije objave
Zatvori (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Pretraži

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.
Naruči