Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

Pozivnice za krštenje: Zašto ih slati i što napisati?

Krštenje djeteta važan je dan u njegovom životu, ali i životu njegove obitelji i prijatelja. Podijelite taj poseban dan s dragim vam ljudima i pozovite ih da prisustvuju ovoj svečanosti uz pomoć kreativnih i praktičnih pozivnica za krštenje. Slanjem pozivnica vašim dragim gostima dajete sve potrebne informacije o događaju, ali i simpatičnu uspomenu na ovaj veliki dan.

Pozivnice za krštenje u današnje vrijeme možete pronaći u mnoštvu različitih dizajna - od tradicionalnih do suvremenih stilova te neodoljivih unikatnih ilustracija. A možete i napraviti u potpunosti personalizirane pozivnice sa slikom djeteta koje će bake, djedovi, kumovi i svi vaši bližnji rado sačuvati kao uspomenu.

pozivnice-za-krstenje

Zašto slati pozivnice za krštenje?

Pozivnice su lijep, osobni način pozivanja prijatelja i obitelji na proslavu krštenja vaše bebe. Krštenje je obično manji događaj pa je lakše voditi računa o popisu gostiju nego što je to primjerice slučaj kod vjenčanja. No, ono što je super kod pozivnica za krštenje je to da će uz njih vaši gosti u svakom trenu moći provjeriti vrijeme i mjesto događaja, umjesto da vas zovu nekoliko puta kako bi samo još jednom provjerili da nisu nešto zaboravili.

Što biste trebali napisati na pozivnici za krštenje?

Prije svega, razmislite o tome koliko želite da sam događaj, pa sukladno tome i pozivnice, budu formalni. Formalnija bi pozivnica trebala imati vaša imena, bez kratica, a datum (mjesec) održavanja trebao bi biti napisan riječima. 

pozivnice-za-krštenje

Dobro napisana pozivnica u sebi treba imati sve važne informacije za voljene osobe i goste, prvenstveno gdje i kad se održava ceremonija krštenja te proslava nakon. Ali, na pozivnicu možete uključiti i sve ostale detalje ili popis darova kako bi gosti znali što mogu očekivati te kako bi im se olakšao proces kupovine poklona za taj poseban dan.

S obzirom na to da sva krštenja nisu ista, ne postoji ni samo jedan pravi način za pisanje pozivnice za krštenje. Ali, svaka bi pozivnica trebala imati ove osnovne podatke:

  • Puno ime djeteta koje se krsti
  • Imena roditelja i kumova
  • Imena domaćina krštenja ako to nisu roditelji
  • Datum i vrijeme krštenja
  • Mjesto krštenja
  • Podaci o proslavi ako ju imate, uključujući vrijeme i mjesto
  • Kontakt i datum za potvrdu dolaska

pozivnice-za-krstenje

Kad trebate podijeliti pozivnice za krštenje?

Za razliku od vjenčanja, krštenje se obično planira samo nekoliko tjedana unaprijed, pa bi bilo dobro da gostima pošaljite ili uručite pozivnice čim potvrdite mjesto održavanja. 

Imajući u vidu to da se ipak radi o događaju za bebe, nemojte se ustručavati tražiti pomoć kumova ili baka i djedova za ovaj zadatak - jer svi znamo koliko naporno može biti brinuti se o tako malenom djetetu.

Bez obzira na to tko će vaše pozivnice za krštenje podijeliti sigurni smo da ćete ovaj dan pamtiti kao jedan od najljepših i najznačajnijih u vašim životima.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now