Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

5 ideja koje će upotpuniti vaše vjenčanje

Upravo ste se zaručili i krećete sa skupljanjem ideja za vaše savršeno vjenčanje?

Generalno znate što želite, ali ne znate odakle krenuti? Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo!

Prije svega, odredite datum!

Kao dan vjenčanja možete odabrati datum koji za vas oboje ima neko posebno značenje (primjerice dan kad ste se upoznali) ili možete izabrati neki dan u svom omiljenom godišnjem dobu za koji mislite da bi mogao super odgovarati vama, ali i vašim gostima. 

Nakon što odredite datum, razmislite o mjestu održavanja ceremonije i razini formalnosti koju želite da vaše vjenčanje ima. Da li vam je važno da restoran za proslavu bude blizu mjesta održavanja same ceremonije ili vam je pak važnije da proslava bude negdje u prirodi ili na nekom izoliranom mjestu? 

pozivnice-za-vjencanje

Nakon što formirate svoju odluku počnite razmišljati o temama i bojama vjenčanja te odabrani stil prenesite na vaše pozivnice za vjenčanje. One su polazna točka teme vašeg svadbenog slavlja, koje osim formalnih podataka, vašim gostima daju ideju o tome kakvo vjenčanje mogu očekivati.

Poklon za kumu

Sljedeće, vrijeme je da na najkreativniji mogući način upitate svoju najdražu osobu 'Hoćeš li biti moja kuma?' Ona to već vjerojatno zna, ali će ju neki fora poklon sigurno razveseliti! 

Ona će vas podržati i pomoći vam oko planova za vjenčanje, pa je svakako dobra ideja razmaziti ju nekim super poklonom. Taj poklon ne mora biti skup, ali mora biti poseban i od srca. 

Knjiga gostiju za vjenčanje

knjiga-gostiju-za-vjencanje

Još jedan način da istaknete svoj dan vjenčanja je da napravite vlastitu knjigu gostiju za vjenčanje. Personalizirana, ručno rađena knjiga dojmova za vjenčanje dat će vaš osobni pečat danu koji ćete pamtiti do kraja života.

U vašu knjigu dojmova možete staviti vaše fotografije, ali i fotografije vaših gostiju, te ih pozvati da s vama podijele svoja smiješna sjećanja, dojmove i želje za vjenčanje.

Ako želite biti još originalniji, napravite selfie kutak i potaknite vaše goste da na licu mjesta u nju ubacuju svoje fotografije i poruke!

Svaki put kad pogledate ovu knjigu, proživjet ćete sve sretne trenutke svog vjenčanja.

Raspored sjedenja za vjenčanje

raspored-sjedenja-za-vjenčanje

Možete dati svoj osobni i jedinstven pečat i rasporedu sjedenja za vjenčanje.

Pomno osmišljen raspored sjedenja trebao bi osigurati da se svi gosti osjećaju ugodno i opušteno te da maksimalno uživaju u vašoj vjenčanoj proslavi.

Nakon što osmislite raspored sjedenja sa svim brojevima stolova i sjedećim mjestima za goste, možete izraditi prekrasan raspored sjedenja koji možete uokviriti ili ih staviti na pojedinačne kartice koje možete vješati unutar drvenog okvira.

Na ovaj će način vaš raspored sjedenja osim praktičnog imati i dekorativni element.

Zahvalnice za goste 

Vaša obitelj i prijatelji igraju vrlo važnu ulogu u vašem vjenčanju - proslavit će vaš poseban dan s vama - pa zaista zaslužuju posebnu pozornost i promišljen vjenčani dar.

Zahvalnice su lijep način da iskažete svoju zahvalnost dragim vam ljudima, a možete ih učiniti vrlo osobnima i posebnima. Osim neobičnih zahvalnica za vjenčanje o kojima smo nedavno pisali, za potpunu personalizaciju ovih malih poklona za goste - kao odlična alternativa klasičnim foto zahvalnicama - predlažemo magnete za hladnjak s vašom slikom ili nekim drugim personaliziranim dizajnom!

Starije objave
Novije objave
Zatvori (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Pretraži

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.
Naruči