Molimo pozivnice naručiti minimalno 10 radnih dana, a zahvalnice i sve ostalo minimalno 20 radnih dana prije željenog datuma isporuke!

Neobične zahvalnice za vjenčanje koje će oduševiti vaše goste

Bez obzira na to kako ih zovete - konfete, uspomene ili zahvalnice za vjenčanje - ovi mali pokloni za goste izuzetno su puno napredovali od doba ušećerenih badema te ih se može pronaći u raznoraznim oblicima, materijalima i bojama. 

Izbor proizvoda koji mogu poslužiti kao zahvalnice za vjenčanje u današnje vrijeme je toliko velik da se mnogi od nas na kraju ne mogu odlučiti samo za jednu opciju. 

Kako biste si olakšali odabir, vodite računa o tome da vaši pokloni za goste budu prilagođeni vašim interesima, vrijednostima, stilu, ali i budžetu.

Mirisni sapuni

Zahvalnice-za-vjenčanje-mirisni-sapuni

Iako mirisni sapuni nisu novost kao zahvalnice za vjenčanje, ono što ih čini super poklonom za goste je činjenica da će ih svi vaši gosti zapravo koristiti. Još kad su ručno izrađeni i pakirani te napravljeni isključivo od prirodnih sastojaka - koristeći bogatstvo i dobrobiti raznih biljaka, ulja, meda ili voća - stvaraju jedinstvenu simfoniju za naša osjetila.

No, ono što ove zahvalnice čini posebnim je njihovo pakiranje u simpatične kutijice različitih dizajna te mogućnost odabira boje sapuna koji će se u taj dizajn savršeno uklopiti. 

Bočice s ginom ili začinima za gin

zahvalnice-za-vjenčanje-gin

Ako planirate ljetno vjenčanje na otvorenom sigurni smo da će se na vašoj karti pića pronaći i hit ljetno piće - gin tonic. Za klasičan gin tonic trebaju vam samo tri sastojka – gin, tonik i limun ili limeta, uz puno leda. Ali, ono što će ovaj ljetni klasik učiniti posebnim i oduševiti vaše goste su začini. 

Bočice s ginom i začinima za gin spadaju u jeftinije zahvalnice za vjenčanje, a bit će savršen dodatak svakom ljetnom vjenčanju. 

Epruvete

zahvalnice-za-vjencanje-epruvete

Ove možda na prvu neobične zahvalnice za vjenčanje jedinstven su način da se zahvalite gostima što su prisustvovali vašem posebnom danu. Staklene epruvete možete napuniti mirisnom morskom soli za kupanje, šarenim paprom, mirisnim čajem ili nekim drugim punjenjem po želji. 

Aromatični čajevi kao pokloni za goste upotpunit će vaše zimsko vjenčanje, a osvježavajući mirisi morske soli za kupanje idealne su proljetne zahvalnice za vjenčanje koje vas neće koštati čitavo bogatstvo.

Sukulenti

sukulenti-zahvalnice-za-vjenčanje

Sukulenti su biljke debelih mesnatih listova koje imaju sposobnost zadržavanja vode u korijenu, listovima ili stabljici što im omogućuje preživljavanje tijekom dugih sušnih razdoblja. 

Ove pomalo neobične zahvalnice za vjenčanje simboliziraju trajnu i bezvremensku ljubav jer su otporne biljke koje čuvaju vodu u svojim listovima i stabljikama. Čuvanjem vode i cvjetanjem u vrlo teškim okolnostima podsjećaju nas da smo jači nego što mislimo te da ni najteže situacije nisu kraj.

Bez obzira na vrstu sukulenta, poklanjanje ovih otpornih biljki dragim vam osobama odraz je vašeg bezvremenskog prijateljstva i ljubavi.

Sjemenke cvijeća

pokloni-za-goste-sjemenke-cvijeća

Tko sije ljubav, ubire sreću. Poklonite svojim gostima trajnu uspomenu uz koju će vaša ljubav doslovno rasti!

Zahvalnice za vjenčanje sa sjemenkama cvijeća odlična su ekološki prihvatljiva alternativa sukulentima ako imate ograničen budžet. 

Ovi nesvakidašnji pokloni za goste pobrinut će se za to da se vaši dragi uzvanici sjete vašeg posebnog dana svaki put kad im pogled skrene na prekrasno cvijeće koje su posadili.

Starije objave
Novije objave
Zatvori (esc)

Ne propustite naše najbolje AKCIJE i ponude!

Pretplati se na naš newsletter kako bi saznala sve o našim pogodnostima i novim proizvodima!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Pretraži

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.
Naruči